close
close

Formular cerere ofertă

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații

  Bransamente electrice – Tablouri electrice

  Lucrari de bransament electric, montaj tablouri electrice si racordare la retea

  Suntem specializați în realizarea atât a bransamentelor electrice monofazice, cât și a celor trifazice, respectând cu strictețe normele de siguranță în vigoare. Cu o experiență vastă în domeniul instalațiilor electrice, suntem echipați să executăm lucrări de cea mai înaltă calitate, conform celor mai exigente standarde.

  Bransamentul electric reprezintă etapa de conectare a consumatorului la linia de distribuție, asigurând alimentarea cu energie electrică. Legătura între instalația de joasă tensiune și proprietatea beneficiarului se realizează prin intermediul contorului.

  În momentul realizării racordului la rețeaua electrică, un aspect esențial constă în estimarea puterii maxime în kV care va fi utilizată în construcție. Dacă imobilul dispune de un număr redus de aparate electrocasnice și alte echipamente care funcționează cu energie electrică, precum centrale termice, se impune executarea unui bransament monofazic.

  Pe de altă parte, execuția de bransamente electrice trifazice este necesară atunci când în cadrul imobilului vor fi utilizate mai multe aparate și echipamente consumatoare de curent electric. Astfel de echipamente pot solicita intens rețeaua electrică, de aceea se impune realizarea unui bransament de tip trifazic, pentru a asigura o funcționare corectă și evitarea scurtcircuitelor.

  Este important să apelați la o firmă specializată și autorizată în domeniu atunci când decideți să vă racordați locuința sau orice altă construcție la rețeaua publică electrică. Noi, Energy Symbol Trans, suntem prezenți în acest domeniu de activitate încă din 2011 și suntem autorizați de către ANRE și alte organe abilitate. Executăm bransamente electrice mono si trifazice respectând integral legile în vigoare referitoare la siguranța instalațiilor și alte aspecte.

  Modernizarea tablourilor electrice este un alt aspect esențial în cazul extinderii unei instalații electrice în urma lucrărilor de renovare, fie că este vorba de o locuință sau un imobil industrial. Aceasta asigură creșterea siguranței electrice.

  Adăugarea de noi consumatori și circuite electrice reprezintă o provocare majoră pentru proprietarii de instalații electrice, necesitând modificări și modernizări ale tablourilor electrice existente. Dimensiunile necorespunzătoare ale cablurilor și conductorilor în cazul unui consum excesiv sau înlocuirea cu consumatori de putere mai mare pot duce la supraîncălzire, topire și riscuri de incendiu.

  Intreruptoarele automate detectează și întrerup alimentarea în siguranță în cazul defectelor, însă este crucial ca acestea să fie dimensionate și instalate corect pe fiecare circuit (loc de consum).

  Contact Icon
  expand_less