close
close

Formular cerere ofertă

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații

  Extindere retele electrice

  Alimentari cu eneregie electrica a unor obiective comerciale si industriale noi

  Descoperiți soluțiile noastre personalizate de extindere a rețelei electrice, adaptate nevoilor dvs. comerciale, industriale sau în construcția de cartiere noi.

  Fie că este vorba despre mall-uri, galerii comerciale sau show-room-uri, sau fabrici, echipa noastră de specialiști în rețele electrice vă asigură integrarea corectă a elementelor și optimizarea fluxului de energie, pentru o funcționare eficientă și sigură în conformitate cu standardele tehnice.

  Indiferent de complexitatea proiectului, colaborăm strâns cu autoritățile și experții din domeniul electric pentru a respecta riguros normele și reglementările tehnice în vigoare, oferindu-vă soluții conforme cu cerințele actuale și utilizând date tehnice concrete din normativele în vigoare.

  Suntem mândri să menționăm că am fost implicați în realizarea unor investiții economice majore în domeniul nostru de expertiză, contribuind la dezvoltarea infrastructurii comerciale și industriale de încredere. Printre proiectele noastre notabile, unde am avut o contributie majoră, se numără Shopping City Satu Mare, Shopping City Galați, Timișoara Shopping City, Bârlad Value Centre și Dâmbovița Mall.

  Fie că sunteți un dezvoltator imobiliar care construiește un cartier nou sau un proprietar de afacere cu obiective comerciale sau industriale, putem personaliza serviciile noastre de extindere a rețelei electrice pentru a satisface cerințele specifice ale proiectului dvs. Astfel, garantăm o infrastructură electrică fiabilă și durabilă.

  Cu noi, aveți încredere că extinderea rețelei electrice se realizează în conformitate cu normele tehnice în vigoare, asigurându-vă siguranță, eficiență și fiabilitate în furnizarea energiei electrice.

  Încredințându-ne proiectul de extindere a rețelei electrice, beneficiați de expertiza și experiența noastră în respectarea normelor și reglementărilor tehnice, pentru un rezultat de încredere și conform cu cele mai înalte standarde, indiferent de complexitatea acestuia.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles