close
close

Formular cerere ofertă

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații

  Instalatii electrice civile si industriale

  Executam o gama completa de servicii in domeniul instalatiilor electrice

  Energy Symbol Trans, o firmă de încredere în domeniul instalațiilor electrice, specializată în oferirea de servicii profesionale și de soluții electrice sigure și eficiente.

  Ne ocupăm de diverse aspecte ale instalațiilor electrice, astfel încât să putem răspunde nevoilor diverse ale clienților noștri. Iată câteva dintre punctele noastre de specialitate:

  ⚡ Instalații electrice civile: Executăm cu profesionalism instalarea, reparația și modificarea instalațiilor electrice pentru case, apartamente și blocuri. Indiferent dacă aveți nevoie de o nouă instalație electrică sau de intervenții asupra celei existente, suntem aici pentru a vă ajuta.

  ⚡ Instalații electrice industriale: Oferim servicii complete de instalare a instalațiilor electrice pentru hale industriale, malluri și spații comerciale. Înțelegem importanța unei alimentări electrice stabile și eficiente în mediul de afaceri, așa că ne asigurăm că soluțiile noastre sunt adaptate nevoilor dumneavoastră specifice.

  ⚡ Alimentare cu energie electrică pentru construcții noi: Vă putem ajuta în procesul de alimentare cu energie electrică a construcțiilor noi. Echipa noastră de specialiști vă va asista în selectarea și instalarea sistemului de alimentare adecvat, garantând o funcționare sigură și eficientă.

  ⚡ Modificarea sau extinderea instalației electrice existente: Indiferent dacă doriți să adăugați noi echipamente sau să extindeți rețeaua electrică existentă, suntem aici pentru a vă ajuta. Efectuăm modificări și extinderi la instalația dumneavoastră electrică existentă într-un mod profesionist și conform normelor de siguranță.

  ⚡ Instalații electrice interioare și exterioare pentru construcții civile și industriale: Oferim servicii complete de instalare a instalațiilor electrice atât pentru construcții civile, cât și pentru cele industriale. Ne asigurăm că toate cablurile, prizele, iluminatul și alte componente sunt instalate corect și în siguranță.

  ⚡ Instalații electrice de legare la pământ și paratrăsnet: Siguranța este prioritatea noastră, de aceea oferim servicii de instalare a sistemelor de legare la pământ și a sistemelor de paratrăsnet. Aceste instalații asigură o protecție suplimentară împotriva șocurilor electrice și pot preveni daunele cauzate de descărcările electrice.

  ⚡ Iluminat public și decorativ pentru ocazii speciale: Ne ocupăm și de instalarea iluminatului public stradal, pietonal și decorativ pentru diverse ocazii speciale, inclusiv sărbători. Oferim soluții creative și eficiente pentru a aduce un plus de frumusețe și atmosferă festivă în spațiile publice.

   

  Acceptați provocarea de a colabora cu noi.

  Echipa noastră dedicată, profesioniștii bine instruiți și pasionați de domeniu și angajamentul nostru față de calitatea și siguranța serviciilor ne recomandă ca partenerul ideal pentru proiectele dumneavoastră de instalații electrice.

  Suntem aici pentru a vă oferi soluții personalizate și pentru a vă depăși așteptările. Contactați-ne astăzi și începeți o colaborare de succes cu Energy Symbol Trans!

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles