close
close

Formular cerere ofertă

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații

  Verificari PRAM

  Executie rapida - Verificari Pram si Buletine Pram. Certificat Pram recunoscut de ITM, ISU

  Verificarea PRAM este esențială pentru asigurarea siguranței și fiabilității instalațiilor electrice și reprezintă o parte integrantă a serviciilor noastre, garantând că fiecare instalație pe care o implementăm sau întreținem respectă cele mai înalte standarde de calitate și securitate.

  Serviciul nostru de Verificare PRAM (Practică Recomandată de Asigurare a Muncii) reprezintă o etapă crucială în domeniul instalațiilor electrice.

  Verificarea PRAM este un proces detaliat prin care se asigură că instalația electrică respectă standardele de siguranță și legislația în vigoare. Această verificare se efectuează înainte de punerea în funcțiune a instalației electrice și are ca scop prevenirea riscurilor de incendiu, electrocutare și alte accidente.

  Prin Verificarea PRAM, se analizează atât aspectele tehnice ale instalației, cât și documentația și procedurile de întreținere. Verificarea include măsurători și teste pentru a se asigura că parametrii electrici, precum tensiunea, curentul și rezistența de izolație, se încadrează în limitele de siguranță.De asemenea, se verifică starea generală a cablurilor, tablourilor electrice, prizele, întrerupătoarele și orice alt echipament electric din instalație.

  Verificarea PRAM este importantă pentru a se evita defecțiunile și a se menține o funcționare sigură și eficientă a instalației pe termen lung. Această etapă este obligatorie în multe țări și poate fi cerută de către autoritățile competente pentru obținerea certificărilor și autorizațiilor necesare.

  Verificarea PRAM trebuie efectuată de către personal calificat și autorizat în domeniul instalațiilor electrice.

  Rezultatele verificării PRAM sunt documentate într-un raport detaliat, care indică eventualele deficiențe și propune măsuri corective. Este recomandat ca verificarea PRAM să fie repetată periodic, în funcție de specificațiile legale sau recomandările producătorilor de echipamente și instalații electrice.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles